SmartAir
Ruko SmartAir er effektiv adgangskontrol med Mifare teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, det er sikkert, og det er smart!

SmartAir tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden ved at indgå i Ruko’s komplette sortiment af løsninger inden for elektronisk adgangskontrol. Det betyder, at det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

SmartAir benytter den kendte Mifare standard, der med over 80 millioner kort i brug er verdens mest udbredte berøringsfri teknologi. Med denne standard kan alle informationer gemmes på en eller flere sektorer i et nøglekort eller -brikker, hvilket betyder, at flere leverandører kan få adgang til at skrive og læse informationer i hver sin sektor. Derved kan den elektroniske adgangskontrol kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon i et og samme kort.

Terrassedørlåse
Det er vigtigt at holde terrassedøren låst, når boligen er forladt. Terrassedøren er en yndet indgang for tyven fordi han kan arbejde uset der, ligesom terrassedøren ofte bruges som udgang med tyvekoster under armen.

Vi tilbyder to forskellige terrassedørlåse - med kode eller med nøgle. Terrassedørgreb med kode - Code Handle (billedet) er et smart og innovativ greb med kodetastatur til terrassedøre, altandøre og vinduer. Grebet har et lille indbygget tastatur, så det blokeres i låst position. Med Code Handle skal man ikke længere finde nøglen frem hver gang, man skal en tur ud på terrassen.

Brugeren skal blot trykke på en rød knap for at låse grebet, og det åbnes ved at indtaste en sekscifret kode (du bestemmer selv koden). Der er altså ikke behov for en nøgle.

Kontakt os for at høre mere om sikring af terassedøre.

Lovpligtige postkasseanlæg til ejendomme
Efter 31. december 2009 uddeler Postdanmark kun breve i ejendomme, hvis der er opsat lovpligtigt
postkasseanlæg i stueplan.
Vi tilbyder:

- Konkurrencedygtige priser Kun 596,- kr. ekskl. moms pr. brevindkast inkl. montering
- Rabat ved flere ejendomme.
- Anlæg tilpasset Jeres ønsker.
- Informationsmateriale til varmemester og beboere leveres af os.


Se mere i tilbud herunder:

 
Hent tilbud

Undgå overraskelser ved fakturering, hvor tilbud alene viser postkassens pris.
Vi hjælper gerne med yderligere vejledning.

Strandvejens Låseservice - Strandvejen 627 - 2930 Klampenborg - Tlf. (+45) 20 61 29 66 - mail@strandvejens.dk
Webdesign by AUDACITY.dk